Nagyon szeretek Kecskeméten öntözőrendszert telepíteni, és mindig örömmel tölt el, ha oda hívnak ki, hogy felmérjek egy munkát. Most persze gondolhatnák azt, hogy mindezt a jó PR miatt írom, azonban ennek ehhez semmi köze! Kecskeméten legalább huszonöt öntözőrendszert telepítettem már, és az ebből meglévő klientúra bőségesen ajánl tovább engem minden évben jó néhányszor. Tehát nincs arra szükségem, hogy ezzel kapcsolatban marketingfogásokat alkalmazzak, egyszerűen csak nagyon szeretek ott lenni, mert szerintem egy igazán jó hely, igazán jófej emberekkel.
Az öntözőrendszerek nagy számban történő megrendelése Kecskeméten nem csak annak köszönhető, hogy jó és igényes munkát végzek, valamint nem csak annak köszönhető, hogy nagy klientúrám alakult ki. Fontos tudni azt is, hogy Kecskemét homokos talajon fekszik és olyan az elhelyezkedése, hogy egész évben süti a nap. Ezért azoknak a kerttulajdonosoknak, akik szép kertet szeretnének, hamar el kell gondolkozni az öntözés lehetőségein, hogy megvalósítsák ezt a tervüket. Hiszen az előbb felsorolt tényezők kombinációja egyáltalán nem könnyíti meg azt, hogy a kert szép legyen. Ez a két kombináció (napsütés és homok) a vizet nagyon felemésztik. Gyakorlatilag ilyen viszonyok között lehetetlen automata öntözőrendszer nélkül a szép és egészséges kert fenntartása! Ellenkező esetben vagy egy sivataghoz fog hasonlítani a kertünk, vagy a locsolás rabszolgájává vállunk. Sokan mindezt elkerülve hamar eljutnak a felismeréshez, hogy automata öntözőrendszerre van szükségük. Aki pedig erre a felismerésre eljut, az hamar eljut hozzám is! Azt hiszem ennyi az egész.
Az öntözőrendszer felméréseket Kecskeméten általában hamar el tudom végezni, mert gyakorta járok arra. Ha megvan a felmérés, akkor egy-két nap múlva tudom küldeni az árajánlatot is. Megkönnyíti azonban mindannyiunk dolgát, ha a weboldalamon lévő kérdőív kitöltésével, valamint a kert néhány adatának megadásával küldi nekem az ajánlatkérést. Ehhez képest tudok küldeni Önnek egy pontos ajánlatot is! Ha gondolja, éljen a lehetőséggel!