Hirdetnél, reklámoznál autóddal? Szeretnéd feltűnőbbé tenni céges autódat? Vállalkozásod van és szeretnéd felfuttatni reklámautóval is? Akkor neked való a flotta dekoráció, melyet profi csapatunk megvalósít neked, gyorsan, egyszerűen, tisztán és precízen.
Minél feltűnőbb és igényesebb egy autó, annál többen nézik meg, így reklámozásod tárgya sokkal szélesebb körbe fog eljutni. Nem mindegy hol csináltatod és milyen minőségben. Fontos, hogy az elért eredmény tartós legyen, és ne kelljen újra és újra megcsináltatnod. Így sokkal költséghatékonyabb megoldás a flotta dekoráció, melyet cégünknél rendelhetsz meg.
Autó-, és motorfóliázással foglalkozunk, melyhez hozzá tartozik a flotta dekoráció is. Magas minőségű fóliával dolgozunk, és vágásnyom nélkül, karcmentesen, az élek pontos behajtásával érjük el azt, hogy igazán tartós legyen munkánk gyümölcse. Tetszőleges színben, formában, grafikában készülhet, egyéni elképzelések alapján a dekoráció. Időjárásnak ellenálló nyomtatással készül, így nem kell attól félni, hogy hamar lekopik. Garanciát is vállalunk a munkáinkra, számunkra fontos, hogy elégedett legyél az eredménnyel és a minőséggel.Ha megtetszett a reklámozás, hirdetés ilyen formája, ne habozz, keresd fel megbízható csapatunkat. Ha fontos a minőség és a tartósság, valamint a gyorsaság, cégünktől kérj árajánlatot! Honlapunkon hozzájuthatsz rengeteg információhoz, és megtudhatod a lényeget a reklámozáshoz szükséges technikákról.