Hölgyek számára igen fontos a külső, éppen ezért mindent megtesznek azért, hogy a legszebb arcukat mutassák a világ előtt.

Természetesen éppen ezért a hétköznapi nőknek is lehetőségük van arra, hogy egy sminkeljenek. Számos oktatóanyag terjed az interneten, ahol profi sminket lehet készíteni. Ezeken a foglalkozásokon megtanulják azt, hogy hogyan is kell elkészíteni egy alap sminket, valamint hogy az estleges bőrhibákat pontosan hogyan is kell eltűntetni. A smink egyik legfontosabb része az alapozás, hiszen erre készül el a többi réteg. Nagyon fontos, hogy a smink minden esetben az adott alkalomhoz készüljön, hiszen teljesen más fajta külsőt követelnek meg a hétköznapok, mint mondjuk az ünnepek.

A natúr sminkek mindenki számára nagyon kedveltek, hiszen a természetességet és a szépséget hangsúlyozzák ki.

Persze ha egy különleges alkalomra kell sminket készíteni, nincsen határ, hiszen a sminkmesterek a legextrémebb megoldásokat is szívesen alkalmazzák.

A ProBeauty az egyik legnagyobb forgalmazó cég Romániában. Több mint 18 éves tapasztalattal rendelkezik a szépségszalonok felszerelésének kiszolgálásában és  a szépségápolás területén. Számos népszerű és ismert márka képviselői világszerte. Céljuk, hogy az ügyfeleknek a legújabb tendenciáknak megfelelő és a legmagasabb színvonalú termékeket kínálják.

A ProBeauty olyan termékeket kínál, amelyek ismertek a kozmetikumok, a fodrászat, az ápolás és a szépség nemzetközi piacán is. A professzionális termékek mind a fodrászok, mind a férfi fodrászok, valamint a kozmetikusok, a manikűrösök és a pedikűrösök számára lettek kifejlesztve. Magas színvonalú profi megoldásokat kínálunk szalonok számára